Vervangingsdelen Piaggio

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Toon meerToon minder

Piaggio Vervangingsdelen

Tijdens het gebruik van je Piaggio scooter kan het altijd voorkomen dat onderdelen slijten. Deze pagina biedt die producten aan zodat je snel weer op weg kan. Wij raden aan om vooraf het filter op de website aan te zetten. Dan weet je zeker dat je de juiste onderdelen bestelt voor je voertuig.

Accu’s Piaggio

De accu’s van Piaggio zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Sommige accu’s van Piaggio worden geleverd zonder zuur. Dit moet dan handmatig worden toegevoegd. Als navulling gebruik je dan accuwater in plaats van accuzuur. Ook zijn er accu’s die worden geleverd met een zuurpakket. De onderhoudsvrije accu’s moeten eenmalig gevuld worden met accuzuur. Dit accuzuurpakket wordt meegeleverd. Na vulling wordt de accu afgesloten met een strip en hoeft niet meer bijgevuld te worden met accuwater. Zorg er altijd voor dat je dezelfde soort accu gebruikt, het is namelijk afhankelijk van je specifieke scooter welke accu geschikt is.

Onderhoudspakketten Piaggio

De onderhoudspakketten van Piaggio zijn een must voor de handige rijder. Met deze pakketten kun je een servicebeurt geven aan je voertuig. In deze pakketten zitten de volgende producten:

Eventueel kan je los nog motorolie en transmissie olie bestellen. Om het juiste onderhoudspakket te bestellen raden we aan om het filter aan te zetten op de website. Door het filter aan te zetten wordt de hele website gefilterd voor jouw voertuig. Hier kan je dus precies zien welk pakket er geschikt is voor jouw Piaggio. Mocht je er met dit filter nog niet uitkomen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord met al je technische vragen.