Uitrusting

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Veiligheidsvesten

In de donkere dagen, maar ook in de avonduren is het belangrijk om extra goed zichtbaar te zijn. De meeste jassen zijn wel voorzien van een aantal banen reflectie maar dit stelt vaak niet veel voor. Het gebruik van een veiligheidsvest is dan een goed alternatief.  We raden aan om het veiligheidsvest altijd een maat groter te nemen dan de maat van de jas, zodat deze prettig over de jas heen valt

Veiligheidsvest T.J. Marvin

Het fluorescerende vest van T.J. Marvin is gemaakt van waterdicht materiaal en voorzien van ademende binnenvoering. Het vest heeft een reflecterende band en is voorzien van steekzakken. De naden zijn getapet om zeker te zijn van de waterdichtheid. Het vest is opvouwbaar in de meegeleverde tas.

Veiligheidsvest Vespa

Het veiligheidsvest van Vespa is voorzien van reflecterende banden op de voor- en achterkant. De elastische zijvlakken zorgen voor extra comfort. Het vest is aan de binnenkant voorzien van een gazen voering. Het vest is bovendien voorzien van een reflecterend Vespa Logo.

Veiligheidsvest Vincida

Het geperforeerde veiligheidsvest van Vincida is geschikt om zowel in de zomer als de winter te gebruiken. Door de extra reflectiestrepen zorgt dit vest voor een optimale zichtbaarheid. Met de verstelbare heupband zorg je voor een slank afgeklede pasvorm. Het vest is ook voorzien van een binnenzak.