Vespa vintage shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Je gekozen filters:

De echte liefhebber weet dat Vespa al een lange tijd bestaat en een rijke geschiedenis heeft in het ontwerpen en maken van scooters. Sommige oude modellen van Vespa zijn zo populair dat veel mensen deze willen hebben en opknappen. In de Vespa Vintage Shop vind je alles wat je nodig hebt voor bij het restaureren van jouw vintage scooter.

Wat een vintage Vespa helemaal afmaakt, zijn natuurlijk de bijbehorende accessoires. In de Accessoires (Vintage) hebben we de belangrijkste onderdelen op een rijtje gezet. Van bagagedragers tot echte vintage spiegels en een echt vintage windscherm mag natuurlijk niet ontbreken.

De Vespa vintage shop heeft zo goed als alle losse onderdelen om jouw scooter draaiende te houden of juist weer opnieuw leven in te brengen. Van de claxon tot een knipperlicht, in Elektrische Delen (Vintage) vind je alles als het gaat om elektra en meer.

Op de pagina frame rubberen onderdelen en KM teller (Vintage) vind je banden, binnenbanden, handvaten en meer. Ook de kilometerteller van bijvoorbeeld de Vespa special 50 is hier te krijgen. Zelfs kleine onderdelen zoals een plug of kabelwartel zijn op deze pagina te vinden.

Het hart van de scooter zal toch altijd de motor blijven. Zonder de motor komt je scooter natuurlijk niet tot leven. Ook voor een vintage motor zijn er nog losse onderdelen te verkrijgen. Of het nou om de motor zelf gaat of een wielas en uitlaat. Als je met je Vintage Vespa de weg op wilt gaan, dan doe je dat met een goed lopende motor met onderdelen van de Motor (Vintage) pagina.

Op de pagina Ophanging en remmen (Vintage) vind je essentiële onderdelen voor je vintage Vespa. Schokdempers, een stuur, maar ook wiellagers, asjes en pinnen.

Zonder zadel kun je natuurlijk niet lekker rijden. Op de Zadels, Buddy-seats (Vintage) pagina vind je alles voor je zadel. Van nieuwe kussens, handgrepen en bedekkingen tot zelfs losse veren.

Ben je een oude vintage Vespa aan het opknappen? Hier vind je dus alle onderdelen om je vintage scooter of brommer van Vespa weer als nieuw te maken!