Uitrusting

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

EasyParts beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om de uitrusting voor op de bromfiets, motor en de scooter. Naast dat een goede uitrusting het rijden veiliger maakt, is het natuurlijk ook fijn om je comfortabel te voelen en er goed uit te zien tijdens het rijden op de scooter, motor of je bromfiets.

De basisveiligheid voor op de weg is natuurlijk het hebben van een goede scooterhelm en -kleding. Zo hebben wij scooterhelmen en scooterkleding van merken als Aprilia, Vespa, Yamaha, maar ook ons eigen merk Novascoot en veel meer. Maar ook voor degene die graag sleutelt, is er werkkleding om je kleren te beschermen.

Ook helmbrillen, handschoenen en schoenbeschermers dragen bij aan veilig en comfortabel rijden op de scooter en de bromfiets. Met een bril op heb je geen last van wind of vervelende insecten in de ogen. Met handschoenen geen koude of natte handen op de scooter en schoenbeschermers om beschadiging te voorkomen aan je schoen tijdens het schakelen op een schakelbrommer.

Naast te voldoen aan al die veiligheid wil je natuurlijk ook beschermd zijn tegen regen en sneeuw. EasyParts biedt beschermende kleding voor als het weer je even tegenzit. Met regenkleding voor op de scooter hebben wij onder andere regenbroeken, regenjassen en regenpakken te bieden.  Maar ook voor de winter beschikken wij over helmmutsen en sjaals zodat je warm met je scooter of brommer over de weg kan gaan.

Om er leuk uit te zien op je scooter of  brommer hebben wij ook een breed assortiment aan T-shirts, polo’s, sweaters en meer. Kleding voor op de scooter om te matchen met jouw scooterhelm van grote merken zoals Vespa, Piaggio en Yamaha zorgen voor een complete look!

Veilig rijden in de stijl van je scooter of bromfiets door middel van een scooterhelm met bril in dezelfde kleur of een matching sweater bij je helm sta je er helemaal goed bij.