Novascoot Shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Toon meerToon minder

Onderhoudsproducten Novascoot

De categorie Novascoot onderhoudsproducten bestaat uit alle olie en sprays die het onderhoud van je scooter bevorderen. Vind hier transmissieolie, cockpitspray, motorreiniger of kettingspray van ons huismerk Novascoot.

Cleaners Novascoot

In deze groep vind je alles voor het schoonmaken van je scooter en het reinigen van de onderdelen. Zo is de cockpitspray handig voor het schoonmaken van je helm/vizier of windscherm. Door de vochtafstotende laag heb je geen last meer van vuil en regen en behoud je goed zicht. De motorreiniger is een krachtige olie die vet verwijdert van je remschijven en koppelingsplaten.  De remreiniger is een spray die de zwaarste vervuiling oplost.  Als laatste vind je hier de carburateurspray. Erg handig voor het reinigen van injectiesystemen en carburateurs.

Novascoot olie

De 2-Takt en 4-Takt olie van Novascoot zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor het behoud van je voertuig. Gebruik het voertuigfilter op onze website om te zien welke olie er voor jouw scooter geschikt is. De transmissieolie is geschikt voor zwaarbelaste transmissies en achternaven. De Novascoot vorkolie is geschikt ter voorkoming van slijtage onder extreme omstandigheden. Dit zorgt voor een langere levensduur van je scooter.

Overige onderhoudsproducten Novascoot

In deze groep vind je specialistische producten. Hier vind je accuwater voor het bijvullen van je accu, koelvloeistof voor het koelen van de motor en remvloeistof voor het smeren van trommel- en schijfremmen.

Sprays Novascoot

Naast olie  zijn er ook diverse sprays die het onderhoud van je scooter verbeteren. Zo zorgt de siliconenspray dat je scooteronderdelen beter beschermd zijn tegen weersinvloeden. De beschermende film zorgt voor de afstoot van modder en vuil. De vaselinespray beschermt chromen delen tegen corrosie en roest. Mocht je vastgeroeste sloten, bouten of moeren hebben is deze spray een perfect smeermiddel. Wat vast zit krijg je weer los!

Vetten Novascoot

De bandenmonteerpasta maakt het monteren van je buitenband een stuk makkelijker. Het keramische vet kan gebruikt worden bij het monteren/demonteren van uitlaatbouten of cilindertapeinden. Als laatste vind je Novascoot vet. Dit kan gebruikt worden als glij vet voor schroefdraad, kettingen en tandwielen.