Elektrisch

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Een scooter, bromfiets of motor kan niet functioneren zonder elektriciteit. Omdat het elektrisch circuit uit veel verschillende elektrische onderdelen bestaat, hebben wij deze op deze pagina onderverdeeld in verschillende groepen.

Om dat artikel te kunnen kopen dat je nodig hebt kan je het beste het voertuigfilter bovenaan de pagina instellen op het merk, type en model waar het om gaat. De hele site wordt dan gefilterd voor dat model zodat er alleen nog maar artikelen te zien zijn die op dat model passen. Zeker voor de originele onderdelen is dit erg aan te raden. Houd er rekening mee dat universele artikelen er niet uitgefilterd worden, omdat deze, zoals de naam al suggereert, universeel zijn.

Denk bij deze universele delen aan bijvoorbeeld zekeringen, stekkers, claxons, elektrisch gereedschap, lampjes, zo’n handige oplaadaansluiting of het benodigde aansluitmateriaal.

Uiteraard vind je hier ook vele elektrische onderdelen die merk- en type-gebonden zijn, zoals startmotoren, schakelaars, contactsloten  en onderdelen die te maken hebben met je ontsteking.

De elektrische fiets is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hiervoor hebben wij diverse snelle e-bike modules van Polini. De Polini Hi-Speed E-Bike module is een elektronisch apparaat ontwikkeld voor e-bike motoren met het doel om de 25Km/u begrenzer te omzeilen en derhalve de trapondersteuning modus blijvend actief te laten tot 50 km/u, tot de maximale prestaties die de motor kan bieden.