Bescherming

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

EasyParts beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om de bescherming voor zowel de bestuurder als de brommer of scooter zelf. Naast dat een goede uitrusting het rijden veiliger maakt, is het natuurlijk ook fijn om jezelf en je scooter goed te beschermen wanneer je beslist om een rit te maken.

Om jezelf warm en droog te houden op de scooter kun je natuurlijk jezelf erop kleden. Daarbij is het ook handig om jezelf te beschermen en te bedekken met een beenkleed en een set stuurmoffen. Deze twee zorgen ervoor dat je droog en warm blijft wanneer je rijdt op de scooter.

Zo hebben wij stuurmoffen en beenkleden van je favoriete merken zoals Vespa, Piaggio, Sym of van het bekende merk Tucano Urbano. Al deze stuurmoffen en beenkleden zijn originele producten van de merken zelf. En dat zie, merk en voel je!

Om helemaal windvrij te rijden kan je ook een windscherm bevestigen aan je scooter of motor. Deze windscherm houdt niet alleen de wind uit de ogen, maar geeft je scooter ook net dat extra als het gaat om het uiterlijk, of je nou een hoog windscherm of een lage neemt. Naast dat het functioneel is, maakt het je scooter of motor ook stijlvol.

Als je zuinig bent op je scooter, is het verstandig om sierbeugels, of valbeugels, aan te brengen. Deze beschermen je voertuig wanneer deze valt of wanneer iemand tegen je scooter aankomt tijdens het rijden of parkeren. Doordat deze beugels het grootste deel van de klap opvangen, blijft de schade aan je scooter zelf beperkt.

Voor het beschermen van je scooter tegen natuurelementen kun je gebruik maken van een beschermhoes. Deze beschermhoes beslaat je hele scooter en zorgt ervoor dat je scooter droog blijft of beschermd tegen voorwerpen die er tegen aan kunnen waaien. Wil je alleen dat je zadel netjes en droog blijft? Neem dan een beschermhoes voor de zadel.Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.